PM Concept je osnovan 2021. godine sa idejom da podrži i pomogne razvoj uspešnih projekt menadžera i omogući organizacijama da povećaju šanse za uspeh kada je u pitanju postizanje zadatih ciljeva kroz implementaciju i realizaciju projekata različitih vrsta.

Pored obuka u oblasti upravljanja projektima, nudimo i različite programe za usvajanje Lean i Six Sigma tehnika za unapređenje procesa kroz sistematično rešavanje problema sa kojima se susrećemo u poslovnom okruženju.

U želji da obezbedimo kvalitetne kurseve koji će vam omogućiti sticanje konkretnih veština i znanja primenljivih u praksi, uspostavili smo i saradnju sa izrealeskom kompanijom PMzone. Zahvaljujući ovoj saradnji u naše programe uključena je igra simulacije upravljanja projektima koja učesnicima naših obuka pruža priliku da unaprede svoja znanja i veštine u oblasti upravljanja projektima na zabavan i inovativan način. Ovo jedinstveno iskustvo učenja kroz igru polaznicima omogućava sticanje dubljih uvida u sve značajne aspekte upravljanja projektima, kao i bolje usvajanje novih znanja, stvarajući tako temelj za efikasnije vođenje projekata u stvarnom poslovnom okruženju.

Svaki program obuke koji nudimo u PM Concept-u je pažljivo osmišljen da odgovori na specifične potrebe naših klijenata. Bez obzira da li ste početnik ili profesionalac sa iskustvom, svi naši treninzi dizajnirani su tako da se mogu prilagoditi različitim nivoima znanja i zahtevima svake pojedinačne pozicije u organizaciji.